Segala Macam Cara, SMC Profile

Objektif SMC

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera.

Blog ini ditubuhkan khas untuk membantu pembaca dengan penyelesaian yang sebenar dan setepat yang mungkin.

Setiap article yang dibuat atau video seperti apa yang kami bakal rancang untuk bina dalam masa terdekat nanti adalah maklumat yang kami kumpul dengan sources yang sebenar.

Ia bukan hanya sekadar maklumat ringan yang biasa semata mata malah sesuatu yang boleh dan mesti diguna pakai oleh pembaca.

Maklumat yang kami sediakan di SMC juga adalah sebolehnya sesuai dilguna pakai untuk pengguna di Nusantara, khas nya Malaysia.

Setiap review dan rekomen kami adalah berdasarkan apa yang berlaku di sekeliling anda yang berada di kawasan target audience kami. Dan ya, kami sememangnya kami akan hanya menggunakan bahasa melayu sebagai penghantaran utama.

segala macam cara logo

Topik Fokus SMC

Untuk topic penghuraian pula, buat masa ini, focus kami ialah dalam bidang kecantikan, kesihatan dan perhubungan.

Mungkin ada juga beberapa topic yang lain kami masukkan dalam category “umum’ juga.

Untuk sebarang pernyataan atau mungkin anda inginkan sebarang penghuraian bagi sesetengah topic,  hubungi kami di sini untuk nyatakan permasalahan.

Kami akan review masalah anda, sediakan article penyelesaiannya dan jadikan ia salah satu entri kami.

Bagi anda yang mempunyai kelebihan, baik dari segi penulisan mahupun kepakaran professional seperti Doktor Kesihatan atau pun pakar kecantikan. Anda boleh hubungi kami juga untuk mencadangkan beberapa article yang anda sendiri boleh sediakan.

Atau anda laporkan sahaja butiran anda kepada pihak SMC untuk kami nilai dengan berikan beberapa tajuk tajuk article yang masih lagi belum kami buatkan.

Kami perlukan anda untuk kita sama sama jayakan SMC.

Maka, sila nyatakan butiran anda kepada kami, dan kita akan berbincang tajuk apa yang akan kami minta anda huraikan, begitu juga dengan sedikit penghargaan sebagai tanda terima kasih kerjasama anda. Sila baca page RM 50 ini untuk butiran lanjut.

Penghargaan penulisan anda bukan hanya untuk pakar professional sahaja, kalau anda rasa penulisan anda menarik dan boleh membantu pembaca atau pun anda menepati syarat syarat penulisan kami.

Baca page ini RM 50 dahulu dan daftar untuk turut juga bekerjasama dengan kami.

 

SMC TV

SMC TV adalah sebuah program perintis kami akan akan juga lancarkan nanti.

Dengan program ini, maklumat yang akan kami sampai kan kepada anda lebih jelas untuk anda fahami.

Jika anda rasa layak dan berkebolehan menepati cita rasa planning perkembangan SMC kami, sila baca page RM 50 yang dimaksudkan di atas untuk turut serta bekerjasama dengan kami.

SMC User Ability

Kami bersungguh untuk memberikan keselesaan kepada anda pembaca dan pengunjung kami.

Blog ini menggunakan peranti wordpress dengan theme yang terbaik untuk menjamin keselesaan tanpa ada sebarang gangguan pop up yang tak perlu untuk anda ganggu masa anda bersama kami.

Untuk paparan desktop memang tiada masalah, mobile user friendly juga sudah pun kami perbaiki.

Akhir Kata

Sekian serba sedikit untuk objektic dan plan perkembangan SMC.

Jika anda rasakan ada antara maklumat yang kami berikan tidak tepat ataupun mungkin perlu untuk kami review semula atau beri sedikit pencerahan penghuraiannya, kami minta kerjasama anda untuk hubungi kami secepat mungkin

Yang terakhir, untuk sebarang permasalahan mahupun idea untuk kami lebih baik di masa hadapan, kami tersangat harapkan anda untuk berikan pendapat mahupun apa sahaja rancangan untuk kami.

InsyaAllah.

Assalamualaikum

Bagi anda yang masih belum subscribe dengan newslater kami. Anda boleh daftarkan sahaja di sini.

Kami juga ada menyediakan platform facebook untuk kami lebih dekat dengan anda di SMC Fan Page Kami. Jangan lupa like untuk berikan sokongan.

Jangan lupa juga sertai Contest dan Giveaway yang kami akan lancarkan dari masa ke semasa.

Sila subscribe newsletter kami untuk tidak terlepas peluang.

Terima Kasih atas luang masa anda.

Kami serious dan bersemangat untuk jayakan SMC.

Ikhlas

SMC Marketing Department