Harga Kerusi Roda Elektrik

Untuk kerusi roda electrik harganya bermula daripada RM 3 000 hingga ke RM 11 000.

Ada juga sesetengah produk ini boleh dibayar melalui installment di Lazada.

Kerusi Roda Elektrik yang paling mendapat banyak review di Lazada ialah WheelChair88, Model PW-999UL yang bernilai RM RM 10,388.00.

Mendapat 7 reviews baik di Lazada.

Bila dah harganya lebih 10 ribu mesti anda boleh bayangkan apa sahaja fungsi yang ada pada kerusi roda akan ada pada produk ni.

Boleh tonton video di bawah untuk lebih detail.

https://www.youtube.com/watch?v=gQG7x0n6V6g

Product Page : dapatkan dari Lazada

Untuk kerusi elektrik yang paling rendah harnya di Lazada ialah Model HG W680 di bawah.

Berharga RM 3 239, jarak panduan sejauh 15 km hingga 20 km.

Sebelah kanan gambar di atas adalah utnuk bila ia telah dilipat.

Ini pula untuk remote control gearnya.

Ada banyak lagi detail fungsi produk ini di page Lazada, anda boleh beralih ke page ini untuk lebih lanjut, dapatkan dari Lazada

Seterusnya.

Australian Wheelchair.

Enjin nya sahaja dibuat di Australia, tapi badannya buatan China.

Mungkin untuk mengurangkan kos.

Kami masukkan ia dalam list sebagai antara pilihan baik anda kerana bentuk standardnya seperti yang biasa kita nampak secara kasar kerusi roda.

Harganya pun lebih kurang sama di atas, RM 3 500. Warranty hanya 6 bulan sahaja.

Jarak perjalanan agak jauh juga 20 km hingga 25 km.

Tapi, seperti biasa ia bergantung kepada kondisi keadaan permukaan perjalanan anda dan juga berat yang dibawa.

Dengan kerusi roda Australia ini anda boleh tukar kepada auto atau manual dengan mudah. Beza dengan yang produk sebelum ini tadi, nampak macam hanya auto sahaja kan.

Anda boleh dapatkan maklumat lebih detail di page bawah ini.

Product page : dapatkan dari Lazada

Inginkan gaya yang lebih moden?

Ada juga kerusi roda yang dibuat seperti skuter.

Namanya, Spitfire 4 – Portable Mobility Scooter. RM 5 300

Ada 3 orang meninggalkan review 5 star untuk produk ini.

Susah juga kalau nak senaraikan fungsi dan kelebihannya satu persatu, anda boleh tonton sahaja video di bawah yang dihasilkan sendiri oleh pihak manufacture.

<iframe src=”https://player.vimeo.com/video/157978705?title=0&byline=0&portrait=0″ width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe>

Product page : dapatkan dari Lazada

Seterusnya produk dari Just Eye Wear, company dari Penang kalau tidak salah.

Harga : RM 4 339

Produk Page : dapatkan dari Lazada

Comments

comments

Leave a Comment