Kerusi Roda Terpakai – Nak Cari Dimana?

Untuk mendapatkan kerusi roda terpakar, macam biasa tempat terbaik ialah daripada Mudah.my

Siapa yang tak kenal Mudah.my kan!!!!

Caranya..

Click Link ini – http://www.mudah.my/ untuk pergi ke page mudah.my

Pilih negeri anda…

Dan terus key in keyword ” kerusi roda” di box pencari seperti di bawah:

Kami sudah cuba pelbagai keyword seperti:

Kerusi roda terpakai

2nd hand

2nd

Namun, yang terbaik adalah ‘kerusi roda’ sahaja. Mungkin ada disenarai yang model baru juga, anda hanya perlu tapis tapis sahaja.

Pick Up Sendiri..

Macam biasa, siapa siapa yang jual kerusi roda terpakai ni biasanya untuk menjimatkan space di rumah. Dan lagi pula, daripada membazir tiada siapa yang guna. Baik juga atau bagi orang lain sahaja.

Bermaksud, anda sebagai pembeli mesti ada trans`port sendiri untuk ambil.

Takut takut kalau penjual malas untuk proseskan.

Atau pun, beli sahaja brand new dari Lazada, InsyAllah akan sampai terus ke muka depan pintu anda dalam tempoh 2 3 hari sahaja. ( mengikut jenis product )

Kalau anda perasan, di Lazada, ada bahagian tepi sekali yang tulis, ‘send next day’ atau pun kalau tiada, pilih ‘ship from Malaysia’ untuk option item di bahagian sidebar seperti di bawah.

Anda hanya perlu tick shipped from Malaysia sahaja. Sebab kebanyakan produk yang sememangnya sudah berada di negara kita akan lebih cepat di hantar.

Ada juga option lain, seperti ‘fast delivery’ kalau anda perasan di Lazada. Product ini juga akan dihantar dengan cepat.

Atau pun. Cara yang paling terakhir untuk tahu cepat atau tidak barang yang dihantar.

Anda hanya perlu click sahaja mana mana product kerusi roda yang anda inginkan, dan masukkan poskod anda dibahagian tepi sekali. Seperti juga di bawah:

Produk diatas ialah kerusi roda yang jenis manual standard.

Berharga RM 320, berat lebih kurang dalam 19 kg.

Boleh dikatakan berat juga, kerana jenis ini ialah yang paling asas dalam penggunaan kerusi roda.

Ada pelbagai lagi pilihan.

Berat yang hanya mencecah 6 kg sahaja pun ada.

Anda boleh rujuk dengan lebih detail di page review kami ini, untuk kerusi roda yang paling ringan.

Mana tahu, fikiran anda berubah untuk dapatkan kerusi roda yang baru berbanding dengan yang terpakai.

Comments

comments

Leave a Comment