Menu Diet Atkins Seminggu

Menu Diet Atkins Untuk Seminggu ( Bergambar )

Gambar di bawah ada lah contoh resepi atkin untuk seminggu. Anda boleh olah sendiri mengikut kesesuaian dan kerajinan anda memasak sendiri.

Setengah orang, mungkin nak yang pelbagai. Setengah lagi tak kesah pula, asalkan cepat siap dan cepat makan.

Dalam atkins, ada beberapa peringatan untuk kita sama sama ingat ingat kan, kami sudah pun update atau bagi tambahan peringatan dalam gambar di bawah, di bahagian tepi. Harap ianya bermanfaat.

Bagi yang ada blog, kami harap sangat untuk anda dapatkan image di bawah supaya ia boleh dikongsi oleh visitor anda juga. Andai kata ia boleh membantu.

Hanya perlu copy code di bawah image ini..

Apa apa pun, selamat menjamu selere. Boleh print juga image bawah ni, saiz A4…

Menu Diet Atkins Seminggu


Share menu atas di blog anda, hanya perlu copy paste code di bawah sahaja!

Menu utama di atas adalah hampir kesemuanya adalah daripada Panduan Diet Atkins di product page ini.

Anda boleh dapatkan resepi resepi semuanya di sana, dan juga panduan atkin nya sekali.

Comments

comments

27 thoughts on “Menu Diet Atkins Untuk Seminggu ( Bergambar )”

    1. Ni tanya atau statement?

      Kalau statement, salah. Sebab tak sesuai. Baby perlukan khasiat lebih, dan utamanya pasti lah dari susu badan. So jangan berdiet atkin bila tengah susukan anak.

      Nanti dah lepas tempoh masa susu baby baru mula ya. terima kasih

  1. Assalamualaikum..boleh tak bagi guide untuk makanan yang boleh diambil jika Kita berpuasa Dan sedang mengamalkan diet atkin supaya kita tidak berasa lesu ketika menjalankan aktiviti harian..terima kasih

    1. Gastrik jangan. buat naya je.

      Just focus kurangkan pengambilan karbo yang lebih.

      InsyaAllah, nanti saya akan sediakan satu BMI calculator dan Calorie calculator sekali kot. So senang untuk kita sama sama track berapa pengambilan karbo…

  2. scramble egg tu klu sy gantikan dgn telur rebus separuh masak+kicap+lada putih boleh ke?mkn telur selalu boleh ke sb ada yg ckp seminggu sekali je kita boleh mkn telur sb bahaya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *