Assalamualaikum…

Akhirnya siap juga ebook ni.

Sebelum kita pergi lebih lanjut. Introduction lah sikit.

Introduction

Ebook ini telah mula di lancarkan oleh Saudara Dzul di blog nya iaitu Tak Nak Gemuk

Masa tu dalam tahun 2010 ke 2011 kalau tak silap.

Selepas tu, ada juga saudara Dzul dengan kerjasama penerbit buat buku fizikal pula. Tak pasti berapa unit yang sudah terjual.

Dan keluaran rasmi versi yang ketiga ini ialah, kerjasama antara Dzul dengan kami dari SMC.

Kami YAKIN, ebook atau panduan atkins keluaran kali ini lebih mudah untuk difahami berbanding dengan keluaran yang sebelumnya.

Siapa Dzul?

Yang baju putih tengah tengah tu…

dzul

Ini pula gambar dari kecil beliau…

untitled-infographic

Dzul mula mengamalkan Atkins sejak 2010 lagi. Berat awal nya 150kg dan sekarang dalam linkungan 90kg.

Berikut merupakan testimony bergambar yang telah berjaya dengan tips yang Dzul berikan..

Harga – RM 35

Ebook ini berharga RM 35, namun untuk tempoh promosi ini harga akan turun kepada RM 20 sahaja.

Apa Yang Anda Akan Dapat??

Untuk ini adalah lebih baik kalau kami senaraikan isi kandungannya.

Apa yang boleh kami katakan ia adalah kumpulan informasi yang paling lengkap anda akan dapat, semua tips ini adalah dari pengalaman saudara Dzul sendiri.

Ebook Lengkap Panduan Atkins

Bahagian ini kami bahagikan kepada 4 ebook atau file pdf yang berlainan. Tujuannya untuk anda lebih focus pada fasa yang tertentu sahaja. Dan juga lebih mudah untuk anda belek belek semula nanti.

INGAT!!! Baca elok elok, bahagian ini lah yang paling penting..

Penting untuk anda faham apa manfaatnya untuk dapatkan produk  ni…

Dan antara isi kandungan yang pentingnya ialah:

  • Cara Membaca Label Makanan – Penting untuk tahu baca label, takut terlebih 20g karbo.
  • Contoh Contoh Menu Favaurite Dzul – Ada dalam 25 Recipi Pilihan…
  • Cara Untuk Memotivasikan Diri – Tiru Cara yang Dzul buat untuk mana anda yang lemah…
  • Diari Makanan Seminggu Yang Dzul sendiri buat…
  • Jawapan Untuk Pentingkah Senaman Dalam Atkins
  • Bila Boleh Cheat Day Di buat…
  • Cara Menangani Masalah Yang Tiba Tiba Lapar, walaupun baru je jap tadi makan.
  • Cara Diet Atkin Di Asrama
  • Cara Diet Atkin di Bulan Puasa
  • Jawapan Khas Untuk Peminat Tempe
  • Jawapan Khas Untuk Peminat Tauhu
  • Cara Nak Setel Masalah Sembelit
  • F&Q – Soal Jawab yang biasa di tanya…
  • Contoh Benar Resepi Dzul Semasa Peringkat 2 Atkins
  • Contoh Benar Resepi Dzul Semasa Peringkat 3 Atkins
  • Kenapa Bila Lama Lama Berat Tidak Turun juga Di jawab dengan panjang lebar…
    ringkasan diet atkins

 

  • Ringkasan Atkins – Ebook ni pendek sahaja, kami rangkumkan daripada ratusan patah perkataan di atas kepada mana yang penting sahaja. Sebab nanti bila dah baca banyak, blur pula kan. So kami rangkumkan di sini.
  • Nota Suara – Ini Rakaman Audio Nasihat Tips daripada Dzul sendiri, ini lebih kepada penekanan untuk anda faham bagaimana atkin bertindak, dan kenapa ketosis itu penting…
  • Lebih 25 Resepi Favaurite Dzul Untuk Anda Cuba..

Dzul Recipes (1) - Copy

 

Resepi private ini ada dalam 25 juga, tambah lagi dengan dalam 33 lagi yang kami ambil di blog blog luar sana.

Tapi bukan main ambil pick sahaja mana satu, kami juga minta Saudara Dzul untuk review sendiri berapa kah kandungan Karbo dalam 33 resepi yang kami listkan ini.

Supaya? supaya anda rasa lebih mudah..

Walaubagaimanapun, percaya lah, kalau dah buat atkin. Resepi yang paling simple tu lah yang anda nak buat kan. Tapi tak apa lah, kalau nak ubat mood kan. So harapnya lebih dari 50 dah kumpulan resepi yang ada ni dapat buatkan anda rasa happy sikit…

Orait? Tapi ada lagi…tips tips dan pengalaman yang lain yang juga penting.

Tapi yang atas ni pun sudah cukup kot…

Warranty 1 Bulan..

Ok, untuk menjaga kebajikan si Pembeli anda ni juga.

Kami akan kembalikan wang sekiranya anda rasa ebook ni tak berapa sesuai untuk anda.

Kami akan kembalikan wangnya. Jangan risau pasal ni ya…

Daripada risau pasal kualiti ok ke tak, lebih baik risau pasal bila nak mula diet nya..

Sebab kalau kualiti tak ok, kami memang akan pulangkan duitnya…

Cara Membeli?

Mudah sahaja, transfer RM 20 ke 3 akaun utama di bawah untuk cara manual…


Hong Leong Bank

Nama : Syed Shaffizan

No. Akaun : 012-50-66963-0

CIMB Bank

Nama : Syed Shaffizan

No. Akaun : 7605977053

RHB Bank

Nama : Syed Shaffizan

No. Akaun : 1-08043-0051744-8

Selepas pembayaran, hantar whatapps kepada saya di 011 16423689 untuk saya akan forwardkan link product untuk anda download…

So, selepas bayar, bagi tahu nama penuh…

Saya akan forwardkan link product nya secepat mungkin….

Terima Kasih..

Last word…produk ni ada warantty satu bulan, saya akan kembalikan wang jika ada masalah nya…