Panduan ini yang saya maksud kan.

http://www.segalamacamcara.com/panduan-diet-atkins-lengkap-premium/

Anda boleh review isi kandungan product ini dahulu….

Untuk pengetahuan anda, dalam proses diet saya.

Saya ada dapatkan barang senaman daripada Lazada juga.

Anda boleh rujuk page review yang saya buatkan bawah ni.

Tali Skipping – Review Tali Skipping Cosway VS Lazada

Basikal Senaman – Review Basikal ini hasil daripada pembelian untuk adik saya. Mungkin boleh bantu anda decide untuk dapatkan atau tidak.

Dan yang terakhir, ialah penimbang terbaik yang pernah saya dapatkan. Saya bukan tiap tahun beli penimbang, jadi tak tahu juga mana satu yang best. Tapi sepanjang hidup 28 tahun ni. Saya pernah beli 2 kali je. Termasuk yang ini. Penimbang ni juga saya dapatkan dari Lazada, malas nak gerak keluar.

Kalau rujukan cara beli barang dari Lazada, anda boleh rujuk article ini.

11streets VS Lazada? Mana paling best?

Nanti dulu, bagi saya masa untuk test 11streets. Sekarang baru satu item saya dapatkan dari 11streets, tak sampai lagi dah depat 2 minggu lebih. Lazada saya dah beli dekat 10 barang. OK jer.

Update 25 October 2016

Saya ada beli satu alat senaman dari 11streets, untuk adik saya juga ni. Tapi tempoh nya terlampau lama, masa tu saya dah fikir negatif dah. Tapi saya rasa 11streets tahu yang penghantaran barang saya memang lambat, sebab tiba tiba saya dapat meseg telephone daripada 11streets, mengatakan yang mereka meminta maaf.

Apa apa pun, saya memang tak berapa nak beli di 11streets dah. Saya juga perasan, 11street macam murah. Tapi kos penghantaran tu macam tinggi pula.

So, anda pandai pandai lah decide mana yang ok.

Tapi, saya lebih prefer Lazada daripada 11streets